Tampilan Produk

"Berorientasi sareng masarakat" mangrupikeun dasar budaya perusahaan urang. "Manfaat silih, inovasi anu saé, hormat pikeun umat manusa sareng operasi kontinyu" mangrupikeun prinsip bisnis urang. Urang bakal ngamajukeun inovasi sareng sumanget realitas, nyiptakeun produk pangsaéna sareng alat kelas munggaran.
  • Products
  • Products-01

Langkung Produk

Naha Pilih Kami

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO., LTD anu khusus pikeun panalungtikan sareng manufaktur alat gim. SUKAN BS ngagaduhan investasi total USD 3 Juta, ngalangkungan lahan daratan leuwih ti 10000 méter pasagi.

Ruang lingkup bisnis BS SPORTS nyertakeun R&D, Production, Sales and After-sales service of gym gym commercial, home gym and related products.Over 70% produk dijual ka Amérika Kalér, Éropa Wétan, Wétan Tengah, Taiwan, ongKong jsb.

Berita Berita

Alat latihan anu anjeun tiasa mésér pikeun latihan di bumi nalika kuar coronavirus terus

Pangaturan gym anu sampurna hartosna anjeun henteu kedah mayar kaanggotaan gym atanapi palatih pribadi. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta parabot latihan anu pas. Sareng alat pilihan anjeun bakal beda-beda gumantung kana tingkat kabugaran sareng tujuan kabugaran anjeun. Nyobian leungit beurat? Anjeun bisa resep pikeun ngaduruk kalori c ...

Olahraga Cina

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO., LTD bakal ngahadiran China Sport Show di Shanghai dina Méi 2020 sareng ogé bakal hadir paméran asing sapertos Vietnam, India dll. Mangga ngarepkeun pasamoan anjeun di dinya!

  • Pembekal plastik luhung plastik kualitas luhur