• head-bgm

Show sportive në Kinë

Show sportive në Kinë

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO, LTD do të marrë pjesë në Kinë Sport Show në Shanghai në maj të vitit 2020 dhe gjithashtu do të marrë pjesë në ekspozitë të huaj si Vietnami, India etj.

Mezi presim të takojmë atje!


Koha e postimit: Dhjetor-30-2019