• head-bgm

Dada Pencet BS-4001

Dada Pencet BS-4001

Keterangan Singkat:

● Panyesuaian kursi lan pad kasedhiya macem-macem ukuran pangguna

● Nyedhiyakake rasa alami lan gerakan sing luwih gedhe

● Ngalahake ngidini gerakan alami


  • :
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pigura baja 11-gauge njamin integritas struktural maksimal

    Saben pigura nampa kemasan jas bubuk elektrostatik kanggo njamin adhesion lan daya tahan maksimum

    Sikil karet standar nglindhungi dhasar bingkai lan nyegah mesin ora bakal mudhun

    Dada Pencet BS-4001

    NW: 221KG

    Ukuran mesin: 1400 * 1350 * 1500mm

    Stack Bobot: 80KG

    Tube: 50 * 100mm kekandelan 3mm

    Paket: Kasus Kayu Lapis

    Warranty Produsen:

    1) pigura (ora lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) Tumpangan Bobot: 2 Taun
    4) Pulking: 2 Taun
    5) Sikat Pivotal: 2 Taun
    6) Barang-barang sing Ora Ditemtokake: 2 Taun
    7) Upholstery / Kabel / Grip: 1 Taun.

    ADJUSTMENS

    YES

    CUSHIONING
    Bantal Konthuk sing nggunakake Kusyen nggunakake busa sing digawe kanggo comfort lan kekuwatan; Pads duwe mburi plastik kanggo nglindhungi lan nambah daya tahan

    Kripik Tangan : Genggaman tangan minangka senyawa karet termmo extruded sing ora nyerep lan nyandhang-nyuwek; Grip disimpen karo kerah aluminium, ngalangi supaya ora katon nalika digunakake

    Kabel: Konstruksi untaian 7x19, dilumasi, kabel dilapisi nilon memenuhi spesifikasi militér AS

    Placards instruksional: Pandhuan sing gampang ditrapake nggambarake panggunaan sing tepat lan otot sing dilatih

    Pulleys: Polibel nilon Fiberglass-impregnated nampilake bantalan nutup

    Piring Bobokan lan Rod Pandhuan: Piring bobot baja sing padhet. Piring bobot ndhuwur dipasang karo bushings pelumas dhewe

    Pamilih bobote kanthi diameter 7/16 "(11 mm) kanthi kunci magnetik ing papan lan disambungake kanggo tumpukan supaya ora ilang

    Shrouds: Mburi mburi lan frontshrouds standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita