• head-bgm

0 Mesin Pencet Triceps Gelar

0 Mesin Pencet Triceps Gelar

Keterangan Singkat:

● Pad swiwi nyedhiyakake kenyamanan lan efisiensi

● Ngalahake pangguna menyang posisi paling optimal

● Kulit lan warna kulit : Ireng


  • :
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pigura baja 11-gauge njamin integritas struktural maksimal

    Saben pigura nampa kemasan jas bubuk elektrostatik kanggo njamin adhesion lan daya tahan maksimum

    Sikil karet standar nglindhungi dhasar bingkai lan nyegah mesin ora bakal mudhun

    0 Mesin Pencet Triceps Gelar

    NW: 215KG

    Ukuran mesin: 1200 * 980 * 1500mm

    Stack Bobot: 55KG

    Tube: 50 * 100mm kekandelan 3mm

    Paket: Kasus Kayu Lapis

    Warranty Produsen:

    1) pigura (ora lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) Tumpangan Bobot: 2 Taun
    4) Pulking: 2 Taun
    5) Sikat Pivotal: 2 Taun
    6) Barang-barang sing Ora Ditemtokake: 2 Taun
    7) Upholstery / Kabel / Grip: 1 Taun.

    0度三头肌_12

    ADJUSTMENS

    YES

    CUSHIONING
    Bantal Konthuk sing nggunakake Kusyen nggunakake busa sing digawe kanggo comfort lan kekuwatan; Pads duwe mburi plastik kanggo nglindhungi lan nambah daya tahan

    Fakta:

        • Senyawa Senyawa
        • Target otot utama –Triceps
        • Otot helper -Terep
    0度三头肌_19

    Kripik Tangan : Genggaman tangan minangka senyawa karet termmo extruded sing ora nyerep lan nyandhang-nyuwek; Grip disimpen karo kerah aluminium, ngalangi supaya ora katon nalika digunakake

    Kabel: Konstruksi untaian 7x19, dilumasi, kabel dilapisi nilon memenuhi spesifikasi militér AS

    Placards instruksional: Pandhuan sing gampang ditrapake nggambarake panggunaan sing tepat lan otot sing dilatih

    Pulleys: Polibel nilon Fiberglass-impregnated nampilake bantalan nutup

    Piring Bobokan lan Rod Pandhuan: Piring bobot baja sing padhet. Piring bobot ndhuwur dipasang karo bushings pelumas dhewe

    Pamilih bobote kanthi diameter 7/16 "(11 mm) kanthi kunci magnetik ing papan lan disambungake kanggo tumpukan supaya ora ilang

    Shrouds: Mburi mburi lan frontshrouds standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita