Tampilan produk

"Berorientasi wong" minangka dhasar budaya perusahaan kita. "Keuntungan bebarengan, inovasi sing apik, ngurmati kamanungsan lan operasi sing terus-terusan" yaiku prinsip bisnis kita. Kita bakal ningkatake semangat inovasi lan kasunyatan, nggawe produk paling apik karo peralatan kelas pertama.
  • Products
  • Products-01

Produk liyane

Napa Milih Kita

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO., LTD sing khusus kanggo riset lan manufaktur peralatan gym. BS SPORTS nduwe investasi total USD 3 Yuta, sing kalebu area tanah luwih saka 10000 meter persegi.

Ruang lingkup bisnis BS SPORTS nyakup layanan R&D, Produksi, Penjualan lan Sawise-dodolan peralatan gedung olahraga komersial, gym omah lan produk sing gegandhengan. Sawise 70% produk didol menyang Amerika Lor, Eropa Wétan, Timur Tengah, Taiwan, ongKong etc.

News Company

Peralatan olahraga sing bisa sampeyan tuku kanggo latihan ing omah amarga kuar koronavirus terus

Persiyapan gym omah sing sampurna tegese sampeyan ora kudu mbayar anggota gym utawa pelatih pribadi. Kabeh sing sampeyan butuhake minangka peralatan olahraga sing cocog. Lan alat pilihan sampeyan bakal beda-beda gumantung saka tingkat fitness lan fitness sampeyan. Coba ilang bobot? Sampeyan bisa uga luwih seneng ngobong kalori kanthi c ...

Tampilake Olahraga China

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO., LTD bakal rawuh ing China Sport Show ing Shanghai ing Mei 2020 lan uga bakal nganakake pameran manca kayata Vietnam, India dll.

  • China nggeser plastik kanthi high quality